FacebookTwitterYoutubeFeed

Prijem za borce povodom Dana oslobođenja Vranja

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Povodom 7. septembra Dana oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Vranja sa saradnicima organizovao je prijem za članove SUBNOR-a.

Čestitajući praznik gradonačelnik dr Milenković rekao je da je naš narod zabeležio mnoge pobede u borbi za domovinu, ali to je nažalost uvek značilo i veliki broj žrtava.

,,Stradali su naši borci i nedužni civili. Ovi junaci su dali svoje živote za slobodu budućih generacija i zahvaljujući njima govorimo o slavnoj istoriji Vranja. Obeležavanjem godišnjica ovakvih značajnih datuma, čuvamo istoriju i naše pretke od zaborava", istakao je gradonačelnik dr Milenković.

On se i zahvalio članovima udruženja na trudu koji ulažu u očuvanje istorije našeg grada. Na prijemu je govorio i predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković koji je istakao značaj udruženja, i čestitao članovima 70 godina rada i postojanja SUBNOR-a u Vranju.

U ime udruženja, zahvalio se predsednik Gradskog odbora SUBNOR-a Stojan Mladenović. On je naglasio da udruženje radi legalno svih sedam decenija i da se sve više učlanjuju mladji ljudi, potomci boraca koji su dali svoje živote za slobodu. Mladenović se zahvalo lokalnoj samoupravi na podršci i izrazio očekivanja da saradnja u narednom periodu bude još jača.     

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji