FacebookTwitterYoutubeFeed

Prijem za pobednike

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradska većnica Danijela Milosavljević priredili su prijem za decu iz Dnevnog boravka ,,Maštolend".

Oni su bili najbolji na Sportskim susretima dnevnih boravaka Južne i Jugoistočne Srbije održanim u Bojniku.,, Čestitam vam što ste u konkurenciji učesnika iz 12 dnevnih boravaka osvojili pet medalja i bili najbolji. Vi ste deo društva i mi ćemo kao lokalna samouprava nastaviti da vam bezrezervno pružamo podršku", istakao je gradonačelnik dr Milenković.

Na postignutom uspehu čestitala je i gradska većnica Danijela Milosavljević, koja je rekla da ovo nije prvi put da deca iz ,,Maštolenda" osvajaju nagrade, kao i da se čini sve da lica sa smetnjama u razvoju budu integrisana. Dejana Bogdanović, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, pri kome radi Dnevni boravak ,,Maštolend", izrazila je zadovoljstvo zbog postignutog uspeha. Ona je ukazala na problem nedostatka stručnog kadra i jednog specijalnog vozila, za čiju kupovinu će dobiti podršku lokalne samouprave.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji