FacebookTwitterYoutubeFeed

Organizovan prijem za učesnike "Zlatnog puža"

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković i gradska većnica Zorica Jović, organizovali su prijem za učesnike ,,Zlatnog puža".

"Želim vam da sa još većim entuzijazmom nastavite da radite i postižete još bolje rezultate. Odbornici Skupštine su 2011. godine usvojili odluku da Škola animiranog filma dobije status javne ustanove, čime su pokazali da je lokalna samouprava svesna značaja postojanja ŠAF-a. Imate bolje uslove za rad i nižete uspeh za uspehom. Pored rada sa decom iz Vranja, vi ste otišli korak dalje i uključili se u kreativne radionice namenjene mališanima koji se nalaze na migrantskoj ruti", naglasio je predsednik Skupštine Tričković. On je izrazio duboko uverenje da će tokom trajanja ,,Zlatnog puža", učesnici ne samo razmeniti iskustva, već i da će produbiti saradnju u narednom periodu. "

U Vranju su rodjeni poznati pisci, naučnici, duhovnici i ono je prepoznatljivo po njima, kao i muzici. Slobodno mogu reći da Vranje ima još jedan brend, a to je Škola animiranog filma", istakla je gradska većnica Zorica Jović. Prisutnima su se obratili i direktor ŠAF-a Miroslav Đerić, predstavnice žirija Deanna Morse i Snežana Trstenjak. Oni su ukazali na značaj podrške koju lokalna samouprava pruža Školi animiranog filma, kao i na činjenicu da se u njoj neguju talenti i stvaraju sve kvalitetniji filmovi.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji