FacebookTwitterYoutubeFeed

Goranu i dalje niko ne sudi za masakr u "mercedesu" kod Bujanovca

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Petrović je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, gde se branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana

 Više javno tužilaštvo u Vranju i dalje sprovodi istražni postupak protiv Gorana Petrovića Mazge (24) iz Pasjana kod Gnjilana zbog sumnje da je 4. maja u blizini Bujanovca hicima iz pištolja ubio i suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (42).

Optužnica  protiv Petrovića još nije podignuta, a portparol Višeg javnog tužilaštva Leposava Jovčić kaže da se preduzimaju i druge dokazne radnje protiv Gorana Petrovića zbog pribavljanja materijalnih dokaza i utvrđivanja činjeničnog stanja.

Tek posle sprovedene istrage biće doneta odluka o podizanju optužnice protiv Petrovića, kome preti kazna od 40 godina zatvora.

Petrović je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, gde se branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana.

Petrović je ubio taštu i suprugu od koje je bio rastavljen, kada su one dovele Jovaninu i Goranovu dvogodišnju ćerku da vidi oca.

Posle svađe u selu Turija, na putu Bujanovac – Končulj, Goran je ušao u Jovanin “mercedes”, a zatim potegao pištolj kojim je ubio ženu i taštu, a rikošet je pogodio i devojčicu.

Goran je pobegao sa mesta zločina, ostavivši dete u kolima. Tek 15. juna pripadnici Žandarmerije i vranjske Policijske uprave uhapsili su Petrovića u Predejanu kod Vladičinog Hana, koji je uz sebe imao pištolj.

Sumnja se da se krio u Kosovskom Pomoravlju, a nedavno je uhapšena tetka Gorana Petrovića zbog sumnje da se ubica krio u njenoj kući.

Inače, za Petrovićem je od avgusta 2016. kosovska policija tragala jer je opljačkao benzinsku pumpu i menjačnicu, prenosi Telegraf.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji