FacebookTwitterYoutubeFeed

Pucnjava u " Drami "

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

U noći između subote i nedelje u diskoteci "Drama" pucano je na B.S, osobu koja od ranije ima policijski dosije, i on je sa teškim telesnim povredama prebačen u niški Klinički centar, potvrđeno je Info Vranjskim u Policijskoj upravi Vranje.

 Postoje osnovi sumnje da iza napada na B.S. navodno stoji L.S. (1993), koji je osumnjičen da je na B.S, koji je u diskoteci bio kao gost, pucao iz „krateža“, iz neposredne blizine.

L.S. se, nezanično saznaju Info Vranjske, navodno taksijem dovezao do diskoteke zajedno sa dvoje maloletnika (oboje 1999), a prema nezvaničnim izvorima od momenta pucnjave nalazi se u bekstvu.

On je oko 2 časa posle ponoći prišao stolu za kojim je sedeo B.S. sa još nekoliko prijatelja, izvadio "kratež" i pucao u ljude za stolom.

B.S. je pogođen u rame, ali je van životne opasnosti, saznaju Info Vranjske.

"Posledice bi bile i teže, verovatno bi još neko bio upucan da jedan od prisutnih gostiju nije udario napadača i izbio mu oružje", ispričao je za Info Vranjske jedan od očevidaca.

Posle pucnjave nastao je stampedo u kome, srećom, niko od mnogobrojnih gostiju, uglavnom mladih ljudi nije ozbiljnije povređen.

Jedan od maloletnika navodno je prinudio taksistu da ih čeka ispred diskoteke, kako bi odatle pobegli automobilom posle izvršenja dela.

On je uhapšen, dok je izvršilac sa još jednom maloletnom ženskom osobom u bekstvu, tvrde policijski izvori.

Kako nezvanično saznaju Info Vranjske, reč je o osveti L.S. koji je od strane B.S. i još nekoliko osoba pre nekoliko godina teško pretučen u centru Vranja.

Uviđaj koji obavlja nadležni tužilac je u toku.

Diskoteka "Drama" otvorena je prošlog vikenda i nalazi se u centru grada, pedesetak metara od zgrade Policijske uprave Vranje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji