FacebookTwitterYoutubeFeed

Preduzetnika iz Žitorađe profesionalni ubica likvidirao sa dva hica

Ocena korisnika:   / 2
NajlošijeNajbolje 

Svirepo ubistvo vlasnika preduzeća za tehnički pregled i registraciju vozila Predraga Perića (47), koje se desilo u nedelju ujutru u selu Žitorađa, i dalje je glavna tema u Surdulici i Vladičinom Hanu.

 U Žitorađi su podeljena mišljenja o pokojnom preduzetniku, koji je stanovao i radio u svom poslovnom objektu. Mnogi ga hvale i kude i tvrde da je živeo na visokoj nozi i družio se uglavnom sa ekonomski jakim ljudima. Navodno je voleo buran, raskalašan život, kafane i žene. Navodno je pozajmljivao i dugovao pare poznanicima.

 - O pokojnicima, naravno, sve najlepše, ali je činjenica da je Peđa imao buran život. Navikao je na velike pare. U dva navrata se ženio, ali nije imao decu. Jedna supruga bila je iz Vranja, a druga iz Vladičinog Hana. Sa ženom iz hanskog naselja Rosulja ženio se i razvodio dvadesetak puta. Nekima je ostao dužan velike pare. Sa mojim poznanikom, kome je navodno dugovao 20.000 evra, dugo je bio na sudu - rekao je meštanin Žitorade, koji nije želeo da mu se objavi ime.
 
U selu se naširoko priča da je Predraga Perića kobnog jutra lišio života profesionalni ubica. Sačekao ga je u ranim jutarnjim satima ispred poslovnog obekta i u njega ispalio hitac iz pištolja. Kada je smrtno pogođeni biznismen pao na beton, "overio" ga je još jednim hicem.

Priča se u Žitorađi da se Predrag Perić kobne večeri provodio sa društvom u kafiću u Vladičinom Hanu. Ispred poslovnog objekta, gde ga je čekao hladnokrvni ubica, stigao je u nedelju oko četiri sata ujutro.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković iz Surdulice, koja je poznavala ubijenog preduzetnika, saopštila je da će pojedinosti o zločinu saopštiti posle obdukcije sudskih veštaka iz Niša.

Ubijeni je iza sebe ostavio brata i bolesnu majku u Surdulici.

Blic

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji