FacebookTwitterYoutubeFeed

Vukašin Obradović: Vučić je rekao da će mi se javiti

Ocena korisnika:   / 0

Glavni i odgovorni urednik Novina Vranjskih i bivši predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Vukašin Obradović Vukašin je večeras izjavio da mu se predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić javio telefonom.

Opširnije...

Do sada više od 125 medija i NVO podržalo grupu protiv medijskog mraka

Ocena korisnika:   / 0

Medijima, novinarskim udruženjima i nevladinim organizacijama se pridružilo i više od stotinu pojedinaca kako bi zajedničkim aktivnostima krenuli u borbu za slobodu medija u Srbiji.

Opširnije...

Novi zakon o zaštiti ličnih podataka

Ocena korisnika:   / 0

Novi zakon o zaštiti ličnih podataka predviđa kazne od 5.000 do dva miliona dinara svakome ko nečiji lični broj, adresu, broj telefona i druge lične podatke daju trećem licu.

Opširnije...

Dani Vranja : Alenu 5500, Nevernim bebama 5000 evra

Ocena korisnika:   / 0

Alenu Islamoviću i njegovom bendu isplaćeno je 650.000 dinara ili oko 5500 evra za nastup na ovogodišnjim „Danima Vranja“, kaže se u odgovoru Turističke organizacije na zahtev portala InfoVranjske.

Opširnije...

Inicijativa STOJIMO UZ VRANJSKE

Ocena korisnika:   / 1

Više medija, novinarskih udruženja, novinara i organizacija civilnog društva pokrenulo je zajedničku akciju u znak podrške nedavno ugašenim „Vranjskim“ novinama i borbi za slobodu medija u Srbiji. 

Opširnije...

Nedostaje 200.000 dinara za Stefanov odlazak u Atinu

Ocena korisnika:   / 0

Za Stefanov odlazak u Atinu, gde bi početkom oktobra trebalo da bude podvrgnut daljem tretmanu lečenja, nedostaje još 200.000 dinara.

Opširnije...

Prosečna neto zarada u avgustu manja nego u julu

Ocena korisnika:   / 0

Prosečna neto zarada (bez poreza i doprinosa) u Srbiji isplaćena u avgustu ove godine iznosila je 47.220 dinara i nominalno je 1,8 odsto manja nego u julu, a realno za dva odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. 

Opširnije...

Alfa plam

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji