FacebookTwitterYoutubeFeed

Platite porez

Ocena korisnika:   / 0

Lokalna poreska administracija Gradske uprave  grada Vranja, obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15.11.2017. godine,  plate četvrtu akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica i  naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Opširnije...

Rata poreza dospeva 15.avgusta

Ocena korisnika:   / 0

Lokalna poreska administracija Gradske uprave grada Vranja, obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15.08.2017. godine, plate treću akontaciju, a do 15.11.2017. godine ostalu akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Opširnije...

IWS novi partner Jumka

Ocena korisnika:   / 0

 

Britanska kompanija IWS, koja u Ćupriji gradi fabriku za hemijsku proizvodnju, mogla bi biti novi partner vranjskog “Jumka”, prenosi Blic.

Opširnije...

Odobren još jedan projekat za obilaznicu

Ocena korisnika:   / 0

Ministarstvo privrede će i ove godine u okviru programa ,,Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture - Gradimo zajedno" sufinansirati realizaciju još 78 infrastrukturnih projekata u 68 lokalnih samouprava širom Srbije.

Opširnije...

Potpisan ugovor: "Mnogo Mebeli" od maja u Vranju

Ocena korisnika:   / 0

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima, razgovarao je sa Andrejem Hodaševičem, suvlasnikom kompanije za proizvodnju nameštaja „Mnogo Mebeli“ i Aleksandrom Komarovim, direktorom novoosnovanog preduzeća „Spilit“ Doo Vranje.

Opširnije...

"Alfa" povećala dobit pet puta

Ocena korisnika:   / 0

Prema podacima Beogradske berze, vranjski „Alfa Plam“ u prva tri meseca 2016. godine beleži rast poslovnog dobitka na čak 119,5 miliona dinara, ili oko milion evra.

Opširnije...

Alfa Plamu nagrada za društveno odgovorno poslovanje

Ocena korisnika:   / 0

Privredna komora Srbije dodelila je Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje, kompanijama koje su pokazale najveću posvećenost principima društvene odgovornosti u Srbiji.Takmičenje je trajalo šest meseci, učestvovalo je 50 kompanija koje su se takmičile u tri kategorije - velika, srednja i mala i mikro preduzeća.

Opširnije...

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji