FacebookTwitterYoutubeFeed

Kokain vredan 300.000 evra zaplenjen na Preševu

Ocena korisnika:   / 0

Carinici su juče u saradnji sa policijom, na izlazu graničnog prelaza Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo dva kilograma kokaina izuzetne čistoće.

Opširnije...

Zaplenjeno dva kilograma čistog kokaina

Ocena korisnika:   / 0

Uprava carine saopštila je da su njeni službenici na izlazu graničnog prelaza Preševo u nedelju zaplenili dva kilograma čistog kokaina. 

Opširnije...

Samoubistvo u Uševcu

Ocena korisnika:   / 0

U Uševcu kod Vranja juče je 37-godišnji muškarac S. Z. oduzeo sebi život, tako što je popio je otrov.

Suicidni muškarac iz ovog brdsko-planinskog sela iz dva braka ostavo je iza sebe po jednog sina. Do smrti S. Z. je u porodičnoj kući u selu Uševce živeo sa majkom i sinom.

Pronađeno telo starije žene u bunaru u Buštranju

Ocena korisnika:   / 0

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković ističe da su Gorska služba spasavanja Srbije i Vatrogasna jedinica za spasavanje iz Vranja počeli akciju izvlačenja žene iz bunara u selu Buštranje.

Opširnije...

Sprečen pokušaj krijumčarenja duvana

Ocena korisnika:   / 0

Na Terminalu Preševo, prilikom kontrole voza koji saobraća na relaciji Solun – Beograd, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja 10 kilograma rezanog duvana, saopštila je Uprava carina.

Opširnije...

Dve saobraćajne nezgode i četiri prekršaja javnog reda i mira

Ocena korisnika:   / 0

Na području Policijske uprave u Vranju, 15 do 17. septembra ove godine registrovane su dve saobraćajne nezgode.

Opširnije...

Obijena škola u okolini Preševa

Ocena korisnika:   / 0

Nepoznate osobe obile su Osnovnu školu "Miđeni" u selu Cerevajka u opštini Preševo, razbacan je inventar a zidovi išarani, a prema prvim informacijama iz škole ništa nije ukradeno, izjavio je prosvetni savetnik u kancelariji Školske uprave Leskovac u Vranju Jovica Stevanović.


 

 

Stevanović je za agenciju Beta rekao da se pretpostavlja da je razlog obijanja škole "nečiji hir ili namera da se nekome poruči nešto", budući da su po zidovima ispisane poruke.

 

"U toku noći neko je provalio u školu a izgleda da je suština bila u tome da se ispiše poruka nekome. Otkrivanje počinioca ima obavezu da traži sama škola i lokalna samouprava, preko policije, dok je školska uprava samo obaveštena da se incident dogodio", rekao je Stevanović.

 

Stevanović je naveo da nije ugrožen početak školske godine u Cerevajki i da očekuje da se tokom dana prekreče natpisi koji su prethodne noći ispisani u školskim hodnicima.

Alfa plam

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji