FacebookTwitterYoutubeFeed

Omamio devojku, pa je silovao

Ocena korisnika:   / 0

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da je mladić N.S. (24) iz Vladičinog Hana , uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je silovao A.S. (19) iz sela Stubal, prošle nedelje u noći između 14. i 15. novembra. 

Opširnije...

Golfom pokosio pešaka

Ocena korisnika:   / 0

Sedamdesetčetvorogodišnji pešak teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se u utorak uveče dogodila na putu Zlatokop-Trebešinje, kod Vranja.Kako navode iz policije, nezgoda se dogodila oko 22 časa, kada je vozilo marke "Golf" udarilo pešaka. 

Opširnije...

Preko 3,5 miliona norveških kruna nađeno u kesi

Ocena korisnika:   / 0

Carinici na graničnom prelazu Preševo su, 16. novembra 2017. godine, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj iznosa preko 3,5 miliona neprijavljenih norveških kruna.

Opširnije...

Gradski službenik oštetio budžet za 2,8 miliona dinara

Ocena korisnika:   / 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. M, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Opširnije...

Pretio supruzi ubistvom

Ocena korisnika:   / 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 časova S. A. (1993) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Opširnije...

Dve osobe povređene šrafcigerom u tuči u Trgovištu

Ocena korisnika:   / 0

U tuči koja je izbila u jednom ugostiteljskom objektu u Trgovištu, dve osobe su teže povređene šrafcigerom zbog čega su prebačene na lečenje u niški Klinički centar, izjavio je portparol Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić.

Opširnije...

Droga u patikama putovala za Zagreb

Ocena korisnika:   / 0

Carinici su 14. novembra 2017. godine, na kontrolnom punktu Depce, u saradnji sa policijom, zaplenili nešto više od 400 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na heroin.

Opširnije...

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji