FacebookTwitterYoutubeFeed

Večeras u Vranju protest protiv diktature

Ocena korisnika:   / 1
NajlošijeNajbolje 

Nakon Beograda, Novog Sada i Niša, na društvenim mrežama je za večeras najavljen protest građana nezadovoljnih rezultatima proteklih izbora i u Vranju, pod nazivom “Protest protiv diktature”. Poziv je upućen svima za 18 časova na Trgu Staniše Stošića.

Nije jedan, i nećemo ništa rešiti na tom jednom protestu.Poenta je da od sutra krene a da se u budućnosti nastavi dok ne prekinemo ono što nas muči sve, mračna budućnost.U slučaju da dođe do drugog kruga, ovaj protest će da služi za tri miliona ljudi koje nije izašlo.

Da im damo do znanja da imaju zasto da izađu u drugi krug i da možemo nešto da promenimo – stoji u postavljenom eventu na Facebooku.U najavi se ističe da protest neće imati ekipu koja vodi i da je u Beogradu u ponedeljak počela prva bitka za bolju budućnost.

Vreme je da iskoristimo internet za ono što ne možemo ništa drugo u ovoj državi, a to je organizacija slobodnog glasa i realan osećaj da možemo nešto da promenimo.Ništa se ne rešava za jedan dan, a pogotovo ne diktatura.

Izađite i pokažite da Aleksandar Vučić nije vaš predsednik – stoji u pozivu na protest.Nekoliko hiljada uglavnom mladih ljudi u ponedeljak se okupilo na protestnim skupovima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, nezadovoljni rezultatom predsedničkih izbora.

Za veceras su, pored Vranja, protestna okupljanja najavljena u još petnaestak većih gradova u Srbiji, uključujući i Leskovac, Bor, Požarevac, Užice i Čačak.

Sva protestna okupljanja su organizovana putem društvenih mreža, a u pozivima se apeluje na suzdržavanje od nasilja i uništavanja imovine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji