FacebookTwitterYoutubeFeed

Stevanović i Stanković čekaju novu dužnost

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

Nova Vlada Srbije je na svojoj prvoj sednici, između ostalog, smenila i sve dosadašnje državne sekretare, a među njima i one sa juga Srbije, Dragana Stevanovića Bosketa (SNS) i Negovana Stankovića (SPS).

Stevanović i Stanković čekaju novu dužnost. 

Ovim imenima treba dodati Ivicu Tončeva (SPS), koji je posle niza funkcija u Vladi u poslednjem njenom sazivu imao mesto državnog sekretara u Ministarstvu inostranih poslova.  

Stevanović, nesporni vođa SNS-a na jugu Srbije, do sada je bio državni sekretar u Ministarstvu privrede, aStanković, višegodišnji lider SPS-a i doskorašnji predsednik Okružnog odbora te stranke, uMinistarstvu za rad.

Prema rečima Negovana Stankovića, ovde nije reč ni o kakvoj smeni, nego oadministrativnom poslu koji se mora obaviti na početku rada nove vlade.

- Uvek je tako, posle izbora novih ministara sledi i izbor novih sekretara, ali ovde ne treba očekivati neke spektakularne promene - jasan je Stanković.

I Stevanoviću i  Stankoviću ovo je peta vlada od kako je SNS 2012. godine došao na vlast, i u svima su bili državni sekretari, Stanković uvek u ministarstvu za rad, dok je Stevanović u privredu došao iz  ministarstva državne uprave.

Još jedan južnjak, raniji gradonačelnik Zoran Antić, mogao bi se naći na meti promena u novoj vladi, kaonovopečeni savetnik prvog potpredsednika Vlade Ivice Dačića, ali za sada o tome u javnosti nije bilo reči, prenosi OK radio.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji