FacebookTwitterYoutubeFeed

Dok je Srbija žalila, SNS u Vranju slavio

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 
Bez obzira na to što je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, kao i mnogi drugi iz Vlade Republike Srbije, apelovo na to da treba ispoštovati stradanje srpskog naroda, na dan kada je na svim političkim nivoima u Srbiji odavana počast žrtvama „Oluje“, gradski odbor Srpske napredne stranke  u Vranju organizovao je koktel na bazenu kod Sportske hale za svoje članove i simpatizere. Povod za zabavu je, kako je izvestila televizija Vranjska plus, koja je inače jedina bila pozvana na ovo dešavanje,  " izraz zahvalnosti partije prema članstvu i brizi o njima, jer je pored svih aktivnosti tokom predizbornih kampanja, na kraju i njima potrebno opuštanje".
 
Zar to opuštanje nije moglo da sačeka neki drugi dan već je moralo  da bude baš na dan kada je cela Srbija i srpski narod širom balkana i sveta žalio za onim što se dešavalo našoj braći i sestrama u ne tako dalekoj prošlosti. 
 
 Druženje je bilo prožeto pesmom uz nastup lokalnih muzičara, a gostima je na raspolaganju bilo i posluženje sa hranom i pićem“, prenosi novinar TV Vranjska plus u prilogu. Negde između 22 i 23 sata čuo se i vatromet, koji su priredili te večeri članovi SNS-a u Vranju.

Na koktel su očigledno pozvani samo odabrani mediji, odnosno oni kojima vlast, oličena u SNS, daje pare na lokalnim konkursima za sufinansiranje medijskih sadržaja, poput TV Vranjska plus“.  Pripadnici ostalih medija koji izveštavaju u interesu javnosti a ne partije na vlasti, nisu dobili pozivnicu za ovaj „eminentan skup“.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

DN017

Kursna lista

Newsletter

Ime:
Email:
   

 

Informativa
JT Fixed Display
Jutarnji